Bestyrelsen

Bestyrelsen har gennem tiden talt flere store personligheder, herunder Sofie Carsten Nielsen, Brian Mikkelsen og Helle T. Det er bestyrelsen, der koordinerer de mange faglige og sociale tiltag, holder styr på guldkisten samt giver afkald på fritid og kærester for at bære en masse øl. Det er bestyrelsens ansvar at arbejde for, at de studerende på Institut for Statskundskab får tilfredsstillet deres behov, og at de bare har det godt i kraft af og til trods for det studie, de har valgt.

Hvorfor gør vi så det? Meget kan tilskrives et sygeligt behov for anerkendelse, mangel på venner og begyndende (hvis ikke voldsom) alkoholisme. Men i virkeligheden skyldes det noget, som også er gået hen og blevet en af foreningens hyppigst benyttede deviser:

Fordi vi <3 dig.

Bestyrelsen vil altid gerne i kontakt med de studerende. Så tøv ikke med at skrive til Jacques Delors eller til et af medlemmerne personligt med ris og ros og spørgsmål. Hvis du selv kunne tænke dig at stille op til generalforsamlingen, så tøv heller ikke med at tage kontakt for at høre mere.

Herunder kan du læse om hvert enkelt bestyrelsesmedlem og deres respektive ansvarsområder: Kristian “Dulle”, Kasper, Julian, Mads Knud, Thorstein, Peter Martin og Anna.

Billedet indeholder sandsynligvis: 7 personer, herunder Thorstein Birch, smilende personer, folk, der sidder og indendørsKristian “Dulle” Østerbæk
Du kan kontakte formand Dulle på 27 52 58 40, hvis du vil høre mere om Jacques D’s overordnede linjer og principper.

Kasper Frederik Larsen – Kulle
Du kan kontakte Kasper på Facebook eller 22 17 09 93

Julian Petar – Julle 
Du kan kontakte Julian på Facebook eller 40 68 62 32, hvis du vil klage over at økonomien sejler.

Mads Knud Antoft –  Mulle, Knulle, Bloom 
Du kan kontakte Mads Knud på facebook eller på hendes telefonnummer (ja tak hva!): 28 97 57 41

Thorstein Birch – Thulle
Du kan kontakte Thorstein på Facebook eller på nummeret: 29 90 07 18

Peter Martin Kappel – Pulle
Du kan kontakte Peter Martin på facebook eller fange ham på nummeret: 28 57 77 59.

Anna Torpe “Torpen” Christoffersen – Anna TC
Du kan kontakte Anna på Facebook eller fange hende på: 23 98 67 67. Hvis det er for at booke Jacques D’s lokaler skal du dog i stedet fange hende på booking@jacquesd.dk.

Bilag 1: Bestyrelsens vægtningskema til intern hamring.