Bestyrelsen

Bestyrelsen har gennem tiden talt flere store personligheder, herunder Sofie Carsten Nielsen, Brian Mikkelsen og Helle T. Det er bestyrelsen, der koordinerer de mange faglige og sociale tiltag, holder styr på guldkisten samt giver afkald på fritid og kærester for at bære en masse øl. Det er bestyrelsens ansvar at arbejde for, at de studerende på Institut for Statskundskab får tilfredsstillet deres behov, og at de bare har det godt i kraft af og til trods for det studie, de har valgt.

Hvorfor gør vi så det? Meget kan tilskrives et sygeligt behov for anerkendelse, mangel på venner og begyndende (hvis ikke voldsom) alkoholisme. Men i virkeligheden skyldes det noget, som også er gået hen og blevet en af foreningens hyppigst benyttede deviser:

Fordi vi <3 dig.

Bestyrelsen vil altid gerne i kontakt med de studerende. Så tøv ikke med at skrive til Jacques Delors eller til et af medlemmerne personligt med ris og ros og spørgsmål. Hvis du selv kunne tænke dig at stille op til generalforsamlingen, så tøv heller ikke med at tage kontakt for at høre mere.

Herunder kan du læse om hvert enkelt bestyrelsesmedlem og deres respektive ansvarsområder:

Andreas Chordereéss Joensen – Eskild
Forperson og lageransvarlig. Du kan kontakte forperson Andreas på Facebook eller på hans telefonnummer 30 50 40 26, hvis du vil høre mere om Jacques D’s overordnede linjer og principper.

Sofie Bruun-Jensen – Stålkvinden
Næstforperson og Romano P.-ansvarlig. Du kan kontakte Sofie på Facebook eller 23 65 10 34, hvis du vil høre, hvordan man holder mink ude af køkkenet.

Christoffer Sødring Jensen – Chrisser
Kasserer og intern-hamre-ansvarlig. Du kan kontakte Christoffer på Facebook eller 29 86 48 33, hvis du vil klage over, at økonomien sejler.

Laura Kamille Køhler-Johansen – Mussemenigpi’ 
Booking-ansvarlig. Du kan kontakte Laura på Facebook eller på telefonnummer: 53 30 36 38. Hvis det er for at booke Jacques D’s lokaler skal du dog i stedet fange hende på booking@jacquesd.dk.

Lea Holmbom Hansen – Kanelsnurren
Frivilligansvarlig. Du kan kontakte Lea på Facebook eller på nummeret: 31 39 19 98, hvis du bare mægtig gerne vil hjælpe.

Maria Frost – Aspiranten
Sponsor-ansvarlig. Du kan kontakte Maria på Facebook, hvis du bare har en masse penge, du gerne vil sponsorere.

Cecilie Højmark – Rapperen
SoMe-ansvarlig. Du kan kontakte Cecilie på Facebook eller fange hende på: 26 82 19 23, hvis du har klager over kedelige opslag på diverse sociale medier.