Vær med

Der er 7 personer i bestyrelsen. Men det giver sig selv, at de jo ikke står for alle de fantastiske arrangementer i løbet af året alene. Bestyrelsen står på en klippe af frivillige, der både kan bære tunge kasser, lange øl over disken og i øvrigt selv er ansvarlige for mange af arrangementerne.

Hvis du (og måske nogle venner) har idéer til nye tiltag eller gerne vil stå for et arrangement, så skriv gerne til Jacques Delors. Vi er altid modtagelige for input, og rådgiver gerne med alt det praktiske. Du kan også melde dig ind i en af nedenstående grupper. Husk at mange af de ting, vi skriver om her, ikke sker, hvis der ikke er nogen, der tager initiativ til dem.

Jacques D’et frivilligt

Jacques D’et frivilligt er gruppen for dig, der gerne vil hjælpe med at stå i baren fra tid til anden og i øvrigt gerne vil stå til rådighed uden at forpligte sig for meget. Det er også her du kan orientere dig om de mange små daglige begivenheder i Jacques D.-regi. Meld dig ind i facebookgruppen: Jacques D’et frivilligt 

 

Jacques D’morgen

Elsker du at stå op til duften af friskbagte boller, lyden af morgenjazz og hygge? En gang om ugen fra kl.8-12 står Jacques D’morgen klar med friskbagte boller, friskbrygget kaffe og god stemning til alle Jacques D’s medlemmer.

Statskundskabs hyggeligste, lækreste og billigste morgenmadscafe søger altid flere nye frivillige til at holde biksen kørende. Som frivillig i JD’morgen er du med til at sprede en hel masse lækker morgenglæde blandt dine medstuderende, og det eneste, du behøver at gøre, er at bage boller en gang imellem. Jo flere vi er, desto hyggeligere og nemmere er det. Derudover er der masser af plads til at være med til at forme og udvikle konceptet med dine egne ideer og initiativer.

Har du lyst til at engagere dig i en studenterforening, der for en gangs skyld IKKE handler om politik, men hvor man bare hygger? Kan du lide at bage, eller kunne du bare godt tænke dig at lære det? Meld dig ind facebookgruppen: JD’Morgen slænget

Emilie står klar med friskbagte boller.

Jacques D’sport

Jacques D Sport er en underforening af Jacques D. De arrangerer den traditionsrige årlige russerfodboldturnering, Rostbøll-Cuppen som ligger i efteråret. Der bliver også fra tid til anden afholdt bordfodboldturneringer under Jacques D Sport. Se meget mere på deres facebook-side: Jacques D Sport

FK Fernet Menta vinder af Rostbøll-Cup 2016.

Arbejdsweekend

Der afholdes en arbejdsweekend i starten af hvert semester, hvor Jacques’en får en decideret extreme makeover. Til arbejdsweekend har bestyrelsen brug for hjælp af en hver art, da der både skal slibes bardiske og sorteres brætspil. Køkkenet får også en overhaling, og det hele skal gøres hovedrent – gerne prof. hvis budgettet tillader.

Det er også til arbejdsweekenden, at der males nye citater op på væggene. Citaterne er blevet foreslået af de studerende i ugerne op til weekenden, og der stemmes om de bedste forslag.

Der hamres både søm og øl til arbejdsweekenden og de deltagende forkæles af bestyrelsen med middag og massage.

Mester (Simon Pol) og lærling (Bob) fikser baren til arbejdsweekend 2017.

Jacques D’et er da blevet fredag

Hver fredag i semesteret åbner Jacques D. op for fadølsanlæggets haner fra kl.14:00. Der langes skummende, kolde øl over disken, mens vi sammen fejre at ugen er omme, og der er en hel weekend til vi igen skal sidde i en forelæsningssal. Hvis vejret tillader det rykkes fadølanlægget ud i gården, så vi kan nyde eftermiddagssolen.

Har du og dine venner lyst til at styre fredagsstemningen, så find Jacques Disciple på Facebook og meld jer på en barvagt. Der er mulighed for at lave tema, styre musikken og sætte en beer-pong tunering i gang.

Bestyrelsen introducerer for første gang øl på fad i Jacques D. i foråret 2017.